CLEOPATRA ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cleopatra Enschede. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2024 om 11:27 Erg snelle bezorging en een heerlijke warme pizza! Voor herhaling vatbaar
30 jun 2024 om 9:48 Nadat ik melding kreeg van bezorger beld zo aan duurde dat zeker nog 15 a 20 minuten voordat bezorging er was. Eten was niet echt warm meer
27 jun 2024 om 20:27 Om 18:00u hebben we 3pizza’s besteld en kwamen aan om 20:00u. 1 pizza zat shoarma op en deze was helemaal verbrand. De korstjes waren zo hard, dat je niet eens erop kon kauwen
25 jun 2024 om 16:11 Oven(over)heerlijke pizza Vooral de extra uien en olijven
23 jun 2024 om 3:28 Heerlijke pizza, goede temperatuur en vriendelijke bezorger
22 jun 2024 om 21:38 Altijd goed en heerlijk
20 jun 2024 om 20:27 Had pasta pollo besteld. Helaas was de spaghetti niet gaar. de kip en paprika moest je echt zoeken, ook de roomsaus was ver te zoeken . Dus voor mij de laatste x dat ik dit heb besteld bij jullie.
13 jun 2024 om 20:16 Normaal zijn we zeer tevreden. Dit keer een stuk minder. Ik had een tagien schotel. Het vlees was volgens mij opgewarmd. Normaal ligt er gesmolten kaas op het vlees. Dit keer lag de gesmolten kaas onderop. Het was niet warm en aardappelen waren slap
8 jun 2024 om 0:05 Tiptop like always
30 mei 2024 om 20:30 Heerlijk gegeten
30 mei 2024 om 10:13 Super fast delivery I think less than 20 mins and the pasta was pretty good
26 mei 2024 om 21:50 Moest wat lang wachten. Verder goed